La reunió de la Campanya Solidària del 21 de novembre de 2016

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 21 de novembre de 2016, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Per a la 18ª Campanya Solidària d’aquest any havíem acordat que demanaríem a la Minto Vilar que està treballant al Txad que ens concretés millor la labor que està fent amb temes d’alcoholisme. Ha contestat de seguida amb una correu que tots vàrem rebre.

Fruit d’això acordme ja el títol “Torelló amb els tallers de reinserció social a N’Djamena (Txad)”, tot i que ho simplificarem sempre i direm “Torelló amb N’Djamena (Txad)”. Aprovem el díptic que ja s’ha preparat amb tot el que ha dit la M. Antònia. I acordem que no farem pas res més fins al mes de gener. Mentrestant buscarem qui pot fer-nos la presentació sobre els temes d’alcoholisme i en general de drogodependències.

Sembla que es pot començar a preveure un concert de Gospel pel 26 de març al Cirviànum i un altre al Casal pel diumenge següent, el dia 2 d’abril, de l’Escola de Música de Vic.

 

Acordem finalment que ens tornarem a reunir el dimarts, dia 10 de gener, a les 9 del vespre, a la Rectoria, amb una bona colla de gestions fetes de cara a aquesta Campanya.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.