La reunió de la Campanya Solidària del 24 d’octubre de 2016

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 24 d’octubre de 2016, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària. És la primera reunió del curs, tot i que no és la primera activitat perquè ja hi va haver la xerrada de l’Àlvar Sánchez.

Precisament comencem la reunió fent una valoració molt i molt positiva d’aquesta xerrada i en general de tota la campanya de l’any passat.

També tenim un record per la germana Montserrat Bardolet per qui havíem fet campanyes i que ha mort recentment.

Ara es tracta ja de començar a vestir la 18ª Campanya. Ja sabem que va destinada per la Minto Vilar que està treballant al Txad i que anirà sobretot entorn de la labor que està fent amb temes d’alcoholisme i en particular les conseqüències del fetal. Contactarem amb ella per anar-ho concretant.

I fem la pluja d’idees inicial d’activitats a fer. La primera decisió que prenem és que ja no ens farem presents en les representacions dels pastorets, i que començarem qualsevol activitat després de les festes de Nadal.

 

Acordem finalment que ens tornarem a reunir el dilluns, dia 21 de novembre, a les 9 del vespre, a la Rectoria, amb una bona colla de gestions fetes de cara a aquesta Campanya.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.