La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 3 d’octubre de 2016

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió del dilluns, dia 3 d’octubre, va començar, com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Es va passar tot seguit a fer una repassada a com tenim la situació econòmica en aquests moments i les perspectives de cara al tancament de l’any. I acordem tornar a demanar col·laboració del fons d’acció social. Repassem tot seguit els temes de voluntariat per a posar-los al dia. El tema dels horts i de la masoveria urbana que han endegat des de Manresa.

La transformació del rober i els passos que s’han d’anar fent, i els temes del rebost solidari que de cara al recapte demanarà només articles de neteja i d’higiene personal. El treball interdisciplinar que s’està fent amb l’escola Rocaprevera i el tema dels fanalets perquè s’acosta la campanya de Nadal. son els temes que han omplert la reunió.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 14 de novembre, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.