Reunió de l’equip de catequistes de l’1 de juliol de 2016

Aquest curs l’equip de catequistes ens hem anat reunint cada mes, normalment el primer divendres. Ens havíem convocat, doncs, per al primer divendres del mes de juliol.

En la reunió d’avui també hi estaven convocades les catequistes de Sant Vicenç i de Sant Pere i el mossèn, perquè, tot i que ja havíem revisat les misses familiars i ho havíem valorat, calia ara acabar de confirmar el calendari que ja havíem començat a fer. I el publiquem ja en una entrada nova d’aquest bloc.

Per a Sant Feliu i Montserrat vàrem deixar pendent de fer la lectura de les valoracions que els pares van fer a final de curs de les catequesis i les misses familiars.

I acabem fent un pa amb tomàquet per a celebrar que hem acabat ja un altre curs.

IMG-20160701-WA0000 IMG-20160702-WA0002 IMG-20160702-WA0003

Acordem de tornar-nos a reunir el divendres, dia 2 de setembre, a 2/4 de 10 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera i de conjunt amb tota la Vall del Ges el divendres dia 7 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.