Tancament de la 17ª Campanya Solidària

Fullet 17a Campanya Solidària_Página_1Ara sí! Ara ja hem fet el tancament definitiu de la Campanya d’aquest curs. Ho hem fet en una reunió el dia 21 de juny. En la reunió es van buidar les guardioles i podem dir que el resultat ha estat sorprenent i molt satisfactori. En van sortir 3.662,92 €.

Això vol dir que el resultat final de la Campanya ha estat de 11.085,97 €.

N’hem fet una primera i ràpida valoració i hem de dir que estem contentíssims, que degut a la situació que s’està passant no ens pensàvem pas que s’arribés a una xifra tan elevada i en canvi s’ha aconseguit. Això diu molt de la consciència de la gent de Torelló i ho volem agrair.

I ens referma en la convicció que cal continuar fent aquestes campanyes solidàries que ens fan adonar que més enllà de la situació de crisi que puguem estar vivint nosaltres, hi ha llocs on aquesta crisi és permanent. I ho hem de tenir en compte. I malgrat sentim a parlar contínuament dels refugiats que vénen a Europa, n’hi ha al cor de l’Àfrica que corren el perill que ningú no es recordi d’ells. Quin sentiment més entranyable descobrir que ens en sentim solidaris i ho manifestem ben clar!

Ja informarem de com i quan farem arribar els diners i del seguiment del projecte.

Gràcies a tots!

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.