Reunió de l’equip de catequistes del 20 de maig de 2016

El divendres, dia 20 de maig ens hem trobat l’equip de catequistes Torelló, a la sala de reunions de Rocaprevera.

En aquesta reunió es tractava de revisar detingudament totes les coses del curs, i en particular aquelles que hem fet de conjunt amb tota la Vall del Ges per a veure què pensem des de Torelló de cara a la trobada conjunta de final de curs. N’hem parlat, però no hem tret conclusions definitives pendents de la reunió de tots.

Ens tornem a trobar l’equip de catequistes de totes les parròquies de la Vall del Ges el divendres, dia 1 de juliol, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Programarem el començament de curs, i de passada celebrarem el final d’aquest.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.