La reunió de la Campanya Solidària del 18 d’abril de 2016

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 18 d’abril de 2016, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària. No érem gaires; no sabem què deu haver passat… Però hem de parlar i decidir coses.

I comencem fent una memòria compartida i molt sentida d’en Josep Barniol que ens ha deixat. Gairebé des del començament havia format part de l’equip de la Campanya amb una col·laboració tenaç i constant, discreta i eficaç. Al cel sia!

Hi ha primer de tot algunes informacions:

+ Què sabem de la Minto Vilar, que ha estat alguns dies per aquí de pas cap a París on ha estat fent uns cursos de formació. La situació al Txad no és gens falaguera. S’està a l’expectativa. Fins i tot veiem bé la possibilitat de dedicar-hi la campanya del curs vinent

+ Hem cursat petició de subvenció com de costum a la Fundació Girbau.

+ Estem al corrent d’una gran activitat que han estat fent a Lleida, a partir del col·legi de Raimat molt vinculats amb l’Àlvar Sánchez que és a Maban. Es diu: “Jambatan, un pont amb Sudan del Sud”. Han fet una bona recollida econòmica per a un projecte educatiu a Maban.

+ També sabem que els ha arribat a Maban la foto feta per una persona -francesa- que no coneixem- que en passar per Torelló va veure la pancarta de la nostra campanya i els la va enviar… I des de l’Àfrica ens ha tornat. Realment el món és molt petit.

+ De tot això teniu informació al bloc: http://enpau.blogspot.com.es/ Mireu-vos-ho, que val la pena!

+ S’ha concretat ja que la xerrada a la biblioteca del Centre Cívic del dia 6 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, la farà la gna. M. Carme Molist, carmelita vedruna, amb el títol: “Experiència de treball en camps de refugiats a l’Àfrica”. Cal fer-ne molta difusió.

Valorem després les activitats que hem fet fins ara i estem contents del resultat econòmic (portem recollits uns 3.600) i fem llista de les activitats que han de venir:

 

+ 22 de maig, a les 6 de la tarda, al Casal de la Plaça Nova, concert de la Coral Lloriana Jove, dirigida per Eva Mayo i Judit López.

+ 29 de maig, a les 6 de la tarda, al Casal, concert de saxos de l’Escola de Música de Vic.

* * *

Acordem que ens trobarem el dia 6 a la conferència i concretarem la pròxima reunió amb més quòrum de gent.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.