Reunió de l’equip de catequistes del 8 d’abril de 2016

El divendres, dia 8 d’abril ens hem trobat l’equip de catequistes Torelló, a la sala de reunions de Rocaprevera, juntament amb els de totes les parròquies de la Vall del Ges.

En aquesta reunió es tractava de revisar detingudament la missa familiar conjunta de totes les parròquies de la Vall, del dissabte, dia 2 d’abril, a la parròquia de Sant Feliu. I així ho fem. La revisió és molt enriquidora.

Això ens porta a revisar ben bé aquestes celebracions que fem conjuntes, veient-ne els molts valors que s’han assolit, però les coses que segurament caldrà modificar per a que respongui millor al nostre objectiu. I amb tot això caldrà començar a programar ja l’inici de curs.

Per tot això acordem que la pròxima trobada de l’equip de catequistes de Torelló serà el divendres, dia 20 de maig, a 2/4 de 10 del vespre a Rocaprevera, per a veure què cal que fem a Torelló. I l’equip de catequistes de totes les parròquies de la Vall del Ges ens trobarem el divendres, dia 1 de juliol, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Programarem el començament de curs, i de passada celebrarem el final d’aquest.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.