La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 14 de març de 2016

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió del dilluns, dia 14 de març, va començar com sempre aprovant l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Seguint ordre del dia, es passa a parlar llargament del tema de la inserció laboral, un programa que es va consolidant i que va donant uns resultats força satisfactoris.

Després parlem del curset de Medicina social  que s’ha fet, de la participació a a comissió municipal de Refugiats, i expliquem llargament la creació interna de la comissió econòmica de Càritas.

Repassem el programa de “Fil i agulla” i entrem en els temes de comunicació de la web de Càritas Diocesana, de Radio Estel i la participació que hi hem tingut i acabem amb els temes de formació.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 11 d’abril, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.