La trobada de formació amb l’equip de catequistes de l’11 de març de 2016

Apocalipsi portadaEl divendres, dia 11 de març, ens vàrem trobar l’equip de catequistes -amb aquella altra gent que se’n vol aprofitar- per a la trobada de formació habitual.

Avui comencem a treballar  amb les fitxes de “Llegir la Bíblia en grup” que ja havíem fet servir per altres llibres bíblics en altres anys, ara sobre el llibre de l’Apocalipsi.

Comencem per fer una mirada a la fitxa general on hi tenim l’esquema de tot el llibre construït en cinc septenaris, i amb les set benaurances específiques prou boniques. A més cada septenari comença amb una visió preparatòria..

Després ens mirem deitngudament el mapa de les anomenades esglésies de l’Apocalipsi.

I fem la lectura del text de la primera fitxa, la visió preparatòria de 1,9-20. Com fem sempre reaccionem primer sobre les coses que ens han impactat o que no es comprenen. Només això ja ens porta molt aprofundiment que ens permet començar a entrar en el llenguatge del gènere apocalíptic.

I quedem que el pròxim dia farem la lectura detinguda per a valorar-ho tot ben bé.

Ens tornarem a reunir el divendres, dia 15 d’abril, a 2/4 de 10 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera.

Anuncis

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Equip de catequistes, Formació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.