Xerrades de Quaresma 2016

Ja fa una colla d’anys que durant la Quaresma duem a terme a les parròquies algun petit curset sobre algun tema o algunes xerrades de reflexió quaresmal, en línia sobretot amb el lema pastoral del curs. Aquest any han estat dues sessions, fetes al Casal de Sant Feliu. Com sempre el tema va ser decidit en el Consell Pastoral Interparroquial. Es tractava d’aprofundir el lema pastoral d’aquest curs: “On és el teu germà? (Gn 4,9)”.

De fet, però, el títol que es va posar va ser “La Misericòrdia” perquè en el Consell es va creure, també que no havíem pas de deixar passar el fet de l’any jubilar que s’està celebrant per voluntat del papa Francesc.

Es va fer en dues sessions, els dissabtes, 27 de febrer i 5 de març. La primera va tractar sobretot de què vol dir l’any sant en tot l’Antic Testament i en boca dels profetes i del mateix Jesús. I la segona es va fixar més en la butlla de convocatòria i en l’anàlisi de què vol dir la misericòrdia per acabar amb una colla de textos de Pares de l’Església.

Aquest és el text que es va donar a tothom, fet senzillament d’una selecció de textos:

Torelló14

De tot plegat en deixem testimoni gràfic.

P1050105 P1050107 P1050144

Anuncis

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.