La reunió de la Campanya Solidària del 22 de febrer de 2016

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 22 de febrer de 2016, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Després de revisar les coses que hem fet fins ara i en especial, mostrar molta satisfacció pel concert de Gospel del 14 de febrer al teatre Cirvianum, amb els grups de l’Edna Sey, a més de tot pels 1.220,00 € que s’hi van recaptar, i de programar el repartiment de les guardioles per escampar pels establiments del poble, Repassem les activitats que han d’anar venint:

+ Play-back del Casal de a Gent Gran diumenge, dia 13 de març, a les 6 de la tarda al Casal.

+ 2 d’abril, a les 6 de la tarda, concert a Rocaprevera de la Coral Lloriana amb la coral Clau de Sol de Ciutadella de Menorca amb la qual estan fent l’intercanvi.

+ 15 de maig, a les 6 de la tarda, al Casal, concert de saxos de l’Escola de Música de Vic.

+ 22 de maig, a les 6 de la tarda, a l’església de Sant Feliu, concert de la Coral Lloriana Jove, dirigida per Eva Mayo.

+ La Coral Lloriana amb al coral Serpencanta de Manlleu també fna intercanvi i canataran a l’església de Montserrat, després d ela missa de les 7 de la tarda del dissabte 28 de maig.

* * *

Si no hi ha res de nou el divendres 6 de maig hi haurà la conferència que sempre es fa a la biblioteca del Centre Cívic de Montserrat dins del programa d’actes de les festes del barri.

Acordem que ens tornarem a reunir el dilluns, dia 18 d’abril, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de la Rectoria.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.