Reunió de l’equip de catequistes del 12 de febrer de 2016

El divendres, dia 12 de febrer ens hem trobat l’equip de catequistes Torelló, a la sala de reunions de Rocaprevera, juntament amb els de totes les parròquies de la Vall del Ges.

En aquesta reunió -que es feia immediatament després de l’Escola de Catequistes de Manlleu- es tractava de preparar detingudament la missa familiar conjunta de totes les parròquies de la Vall, que hi ha d’haver el dissabte, dia 2 d’abril, a la parròquia de Sant Feliu. I així ho fem.

Al mateix temps ens emplacem a revisar ben bé aquestes celebracions que fem conjuntes, i a fer-ho un cop passada aquesta celebració. Serà ocasió de començar a programar ja l’inici de curs.

Acordem, doncs, de no fer reunió el mes de març pendents de les trobades de formació que a nivell d’arxiprestat es convocaran amb el Dr. Miquel Tresserras.

Amb tot això acordem que la pròxima trobada de l’equip de catequistes de totes les parròquies de la Vall del Ges serà el divendres, dia 8 d’abril, a 2/4 de 10 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera.

Anuncis

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.