La reunió de la Campanya Solidària del 25 de gener de 2016

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 25 de gener de 2016, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Després de repassar la campanya que cada any fem pels pastorets, acabem de preparar el que calgui per a la presentació que serà el dissabte, dia 30 de gener, amb la campanya de difusió que hem d’intensificar aquests darrers dies. Immediatament després caldrà fer la difusió dels fulletons de la Campanya. I després d’això comencem a veure les activitats que tenim previstes:

+ 14 de febrer, a les 6 de la tarda, al teatre Cirviànum, concert de Gospel, amb els grups de l’Edna Sey.

+ 2 d’abril, a les 9 del vespre, concert al Casal de la Coral Lloriana amb la coral de Menorca amb la qual estan fent l’intercanvi.

+ 22 de maig, a les 6 de la tarda, a l’església de Sant Feliu, concert de la Coral Lloriana Jove, dirigida per Eva Mayo.

+ Queden pendents possibles concerts de Natàlia Arroyo, de Lluís Vilamajó…

* * *

+ Sembla que el concert del Play-back del Casal de a Gent Gran serà el diumenge, dia 13 de març, a les 6 de la tarda al Casal.

+ I que el de la Natàlia Arroyo serà, també al Casal el diumegne dia 29 de maig, a les 6 de la tarda.

* * *

Acordem que ens tornarem a reunir el dilluns, dia 22 de febrer, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de la Rectoria.

Anuncis

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.