Celebració comunitària de la Penitència, Advent 2015

Corona Advent 2015Dijous, dia 17 de desembre del 2015, a l’església de la parròquia de Sant Feliu, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de l’Advent. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor el Nadal, després d’haver fet la pregària interparroquial.

Aquest any, a partir del lema pastoral “On és el teu germà (Gn 4,9)”, la celebració estava centrada en la triple mirada que proposava l’examen de consciència: Qui sóc jo de cara a Déu?, Qui sóc jo davant dels meu germans? i Qui sóc jo en relació a la Creació? I convidava a demanar-ne perdó.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialAdvent2015-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.