Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: desembre 2015

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària des d’aquest any, ha canviat de moment en relació al que es venia fent fins ara ja que es feia normalment amb la projecció d’un power point que havia preparat l’Hospitalitat de la comarca d’Osona.

Ara la preparem directament des de Torelló i està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu.

Es fa als locals de la Rectoria de Sant Feliu i es procura que sigui el primer divendres del mes. La darrera trobada va ser el divendres dia 4 de desembre.

Aquest és el text de la pregària que es va fer, en el qual es va tenir en compte el text patrístic de la Litúrgia de les Hores per a la festa de la presentació de la Mare de Déu del 21 de novembre.

Pregària Hospitalitat 2015.12.04

Així, la pròxima trobada de pregària està convocada, pel divendres, dia 8 de gener, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Anuncis

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.