La reunió de la Campanya Solidària del 23 de novembre de 2015

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 23 de novembre de 2015, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

I primer de tot es va decidir decidir de tirar endavant la Campanya per aquest curs dedicada a la labor que estan fent el Servei Jesuïta a Refugiats (JRS) a Maban, al Sudan del Sud. N’hi direm “Torelló amb Maban (Sudan del Sud)”. El destinatari serà el jesuïta Pau Vidal amb el seu company Àlvar Sánchez, tots dos de casa nostra, i de les tres possibilitats que ens oferien la que ens ha fet més il·lusió i que posarem en els papers és la de “l’acompanyament psicosocial als joves i als més vulnerables per poder fer un petit centre de dia per infants amb disminució”. Vàrem trobar que era molt diferent del que havíem fet fins ara i que això ens donava molts motius de reflexió.

Estme preparant ja la presentació amb una xerrada d’algú que conegués una mica la situació i la pogués explicar. Mentrestant però podem mirar el vídeo amb la teva explicació (preciosa!) del Pau Vidal: https://www.youtube.com/watch?v=8FP4Li0dbac

Anem repassant, també com tenim les gestions sobre totes les activitats que anirem fent.

Acordem que amb aquesta informació ens tornarem a reunir el dilluns, dia 14 de desembre, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de la Rectoria.

Anuncis

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.