Hora Santa, Dijous Sant 2015

GetsemaníDijous Sant, dia 2 d’abril de 2015, al vespre, com cada any, hi ha hagut a la parròquia de Sant Feliu una Hora Santa de pregària interparroquial davant la Reserva del Santíssim que s’havia fet en la celebració de la tarda, per a poder distribuir la comunió el divendres, dia en què l’Església no celebra els sagraments.

Aquest any, amb el títol «I vosaltres,
¿qui dieu que sóc jo?» que ens posava en sintonia amb el lema pastoral del curs, hem resat els salms de l’ofici de lectura del Divendres Sant i hem escoltat uns fragments del llibre de mossèn Ramon Pou Rius, L’Esperit, llavor de l’univers, amb unes meditacions reflexives i místiques sobre aquests moments sants.

És un bon moment de pregària íntima i comunitària que ens posa davant Déu i nosaltres mateixos tot acompanyant Jesús en aquests moments decisius de la seva vida.

Aquí teniu el text de la pregària en pdf per si us el voleu descarregar:

HoraSanta2015-01

IMG-20150405-WA0005

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.