Xerrades de Quaresma 2015

Ja fa una colla d’anys que durant la Quaresma duem a terme a les parròquies algun petit curset sobre algun tema o algunes xerrades de reflexió quaresmal, en línia sobretot amb el lema pastoral del curs. Aquest any han estat dues sessions, fetes al Casal de Sant Feliu. Com sempre el tema va ser decidit en el Consell Pastoral Interparroquial. Es tractava d’aprofundir el lema pastoral d’aquest curs: “I vosaltres, ¿qui dieu que sóc jo? (Mt 16,15)”.

La primera sessió va ser en forma de xerrada i va ser el dissabte dia 28 de febrer. El títol exacte era: “Qui diem que és Jesús?”. Es tractava de veure la resposta que l’Església, la comunitat que té Jesús per punt de referència des de sempre, va donant a aquesta pregunta fruit de la seva vivència i reflexió.

Aquest és el text -llarg- que es va donar a tothom:

Torelló12

La segona sessió va ser feta en forma de taula rodona. Es va demanar a tres persones que responguessin la pregunta: “Qui dic que és Jesús?” Ho varen respondre en Joan Homs, la germana Milagros Robert i la Dolors Masferrer. Va ser una posada en comú, feta des del cor, extraordinàriament interessant. Va anar seguida de diàleg, en un primer moment entre els mateix de la taula i després obert a tothom. I va ser un diàleg que, com les intervencions, va ser de gran altura intel·lectual, espiritual, humana i cristiana. Sí que cal lamentar que, per una colla de circumstàncies alienes, no hi va poder assistir tota la gent que ho hauria volgut.

De tot plegat en deixem testimoni gràfic.

IMG_0291 IMG_0299 IMG_0346 IMG_0347 IMG_0351 IMG_0358 IMG_0364 IMG_0365 IMG_0376

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.