Celebració comunitària de la Penitència, Advent 2014

CoronaDijous, dia 18 de desembre del 2014, a l’església de la parròquia de Sant Feliu, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de l’Advent. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor el Nadal, després d’haver fet la pregària interparroquial.

Aquest any, a partir del lema pastoral “I vosaltres, ¿qui dieu que sóc jo? (Mt 16,15)”, la celebració estava centrada en mirar de comprendre que Jesús és aquell que ve a alliberar-nos. Per això la mirada de l’examen de consciència se centrava en  veure què és el que ens esclavitza. I demanar-ne perdó.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialAdvent2014-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.