Celebració comunitària de la Penitència, Advent 2013

coronaDimecres, dia 18 de desembre del 2013, a l’església de la parròquia de Sant Feliu, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de l’Advent. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor el Nadal, després d’haver fet la pregària interparroquial.

Aquest any, a partir del lema pastoral “Veniu i ho veureu (Jn 1,39)”, la celebració estava centrada en els textos de la festa de la Immaculada Concepció de Maria, contraposat la primera lectura, el relat del pecat del Gènesi, amb l’evangeli del “sí” de Maria.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialAdvent2013-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.