El Consell interparroquial d’economia

Sala reunions Sant Feliu 005Les nostres parròquies –Sant Feliu de Torelló, la Mare de Déu de Montserrat de Torelló i l’església de la Colònia Vilaseca– no estan instituïdes com una “agrupació parroquial”, però es funciona interparroquialment, perquè ho porta el mateix equip de preveres, i perquè la realitat social aconsella que sigui així.

Per això a les parròquies està establert de fa ja molt de temps el Consell pastoral interparroquial que té la funció d’ animar, acompanyar, coordinar, dinamitzar els diferents grups de les parròquies i sobretot estar al servei de les comunitats parroquials, al servei de la comunió.

I s’està en procés d’establir el Consell interparroquial d’Economia. Així ho va demanar l’Assemblea interparroquial del maig del 2011 i en aquest sentit ha estat treballant el Consell pastoral.

Aquesta entrada s'ha publicat en Consell interparroquial d'economia, Consell pastoral interparroquial, Església de Vilaseca, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.