Hora Santa, Dijous Sant 2013

4Hora Santa2PenitencialDijous Sant, dia 28 de març de 2013, al vespre, com cada any, hi ha hagut a la parròquia de Sant Feliu una Hora Santa de pregària interparroquial davant la Reserva del Santíssim que s’havia fet en la celebració de la tarda, per a poder distribuir la comunió el divendres, dia en què l’Església no celebra els sagraments.

Aquest any, amb el títol «Que brilli la llum pasqual» que ens posava en sintonia amb el lema pastoral del curs, hem sentit tres fragments de la passió, seguits de meditacions del cardenal Carlo Maria Martini, tot plegat envoltat de salms, de cants, de moments de silenci…

És un bon moment de pregària íntima i comunitària que ens posa davant Déu i nosaltres mateixos tot acompanyant Jesús en aquests moments decisius de la seva vida.

Aquí teniu el text de la pregària en pdf per si us el voleu descarregar.

HoraSanta2013-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu, Pregàries i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.