Exposició Diàleg 3.000

Amb motiu d’haver arribat al número 3.000 del Diàleg, l’ADET ha muntat una exposició per recordar aquests setanta-tres anys d’història. S’ hi exposen alguns números i publicacions més significatives, algunes capçaleres d’aquest temps i alguns dels articles que s’han escrit per a celebrar-ho.

Aquesta exposició ha estat a l’església de Sant Feliu des de Nadal, fins que, per la Festa de la Mare de Déu de Montserrat, s’ha traslladat a aquesta església parroquial perquè la publicació del Diàleg és totalment interparroquial. Més endavant anirà, també, si Déu vol, a Rocaprevera.

Aquí en teniu algunes fotos commemoratives.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Diàleg 3.000 i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.