Hora Santa, Dijous Sant 2012

Dijous Sant, dia 5 d’abril de 2012, al vespre, com cada any, hi ha hagut a la parròquia de Sant Feliu una Hora Santa de pregària interparroquial davant la Reserva del Santíssim que s’havia fet en la celebració de la tarda, per a poder distribuir la comunió el divendres, dia en què l’Església no celebra els sagraments.

Aquest any, amb el títol «Vers la “joia” pasqual» que ens posava en sintonia amb el lema pastoral del curs, hem sentit bona part del capítol sisè de l’evangeli de sant Joan, el “sermó del pa de vida”, i l’hem acompanyat de textos sobre com celebraven i entenien l’Eucaristia els primers cristians, tot plegat envoltat de salms, de cants, de moments de silenci…

Aquí teniu el text de la pregària en pdf per si us el voleu descarregar.

HoraSanta2012-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu, Pregàries i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.