Isabel Blázquez, Comunitat Vedruna de Torelló

Benvingut DIÀLEG!

Hi ha paraules que susciten en nosaltres una adhesió gairebé incondicional. Aquest és per exemple el cas de DIÀLEG perquè és ben cert que qui més qui menys pot tenir una opinió dins l’Església que contrastada, dialogada, amb d’altres com nosaltres i també amb alguns especialistes ens pot acostar a la veritat.

El fet és que a Torelló de ja fa molts anys disposem d’un instrument per a dialogar i que recentment les seves possibilitats com a full informatiu s’han incrementat amb la creació d’un bloc que ens permet i ens convida, tot esperonant-nos fent present dia a dia la vida de la parròquia i de tots els seus grups i activitats, a aportar la nostra col·laboració.

És d’agrair quela nostra Esglésialocal de Torelló estigui oberta a tots i que cadascú pugui aportar lliurement les seves opinions alhora que acull les reflexions dels altres. El plantejament que ens fem és que l’objectiu de tot això no és altre que l’anunci joiós de la bona nova del Regne, és a dir la presentació de l’evangeli i és aquí on pot canviar la nostra imatge de Déu.

El diàleg es fa present cada dia, quan llegim els comentaris sobre l’evangeli del diumenge publicats al DIÀLEG, quan fem catequesi, quan col·laborem amb els diferents grups de la parròquia, quan participem activament en les diverses trobades de formació i reflexió, en la campanya solidària, en les activitats de Càritas, … llavors també nosaltres experimentem com els deixebles d’Emaús que “se’ns abrusa el cor…” al haver fet un lloc a la Paraula.

Els cristians tenim necessitat d’aprofundir la nostra fe, de descobrir allò que és realment essencial a la nostra vida i, si ho fem dialogant amb d’altres, molt millor. Ara tenim l’ocasió i els mitjans per fer-ho i si els aprofitem deixarem pas a la manifestació del Déu de la misericòrdia i del perdó, el Déu que allibera i no condemna, el Déu que ens estima a tots entranyablement, el Déu de la justícia i dela pau. Ides de l’acolliment i el diàleg treballarem en bé de tots els nostres germans, de dins o de fora de l’Església, especialment dels més necessitats i formarà part del nostre DIÀLEG el compartir el que tenim i també les nostres idees i projectes. Això ens ajudarà a fer un món millor.

Isabel Blázquez

Comunitat Vedruna de Torelló

Isabel Blázquez

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Diàleg 3.000 i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.