Reflexió sobre la Catequesi

En les resolucions aprovades a l’assemblea interparroquial del maig passat es deia que avui la labor de la catequesi ha canviat molt perquè han canviat molt les circumstàncies en les quals es fa. Es deia també que potser calia canviar l’enfocament amb què es feia i que aniria bé fer una reflexió a fons. També es deia que es podia fer de conjunt amb altres catequistes de la Vall del Ges. I l’assemblea va animar l’equip de catequistes a fer aquesta reflexió.

Doncs bé! Divendres, dia 18 de novembre, a la sala de reunions del Santuari de Rocaprevera hi va haver una trobada prou nombrosa dels equips de catequistes de les parròquies de la Vall del Ges per començar aquesta reflexió. Així ho havia preparat una petita comissió.

Hi va haver una xerrada sobre “Què és la Catequesi”. Es tractava de tenir ben clars els conceptes per a poder continuar més endavant analitzant els problemes concrets que hi ha a la pràctica, de cara a poder prendre les solucions que siguin possibles des de la nostra situació.

Aquí teniu en enllaç en pdf el text de la xerrada que es va repartir a tots.

CatequistesTorelló01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Equip de catequistes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.