27 d’abril, festa de la Mare de Déu de Montserrat

Avui és la festa de la Mare de Déu de Montserrat i patrona de la parròquia i del barri. Tot i que a causa de la situació sanitària, no s’ha pogut celebrar la festa major del barri, la parròquia ho celebra amb una missa a les 8 del vespre.

A més, amb motiu de la festa del barri, el cor de la parròquia ha enregistrat un vídeo dedicat a tot el barri. Amb l’acompanyament de l’organista Jordi Masip, i sota la direcció de Dolors Masferrer, els cantaires del cor interpreten tres peces: Moreneta de la serra, amb música i harmonització de F. Mas Jané, Muntanyes araneses (aquestes muntanyes), una canço popular i tradicional d’Occitània, i el canon El vent del vespre, de Davi Julien i adaptació de Maria Martorell.

Aquí teniu el vídeo editat per Albert Bagué perquè el pugueu escoltar quan vulgueu.

Bona festa major!

Aquesta entrada s'ha publicat en Cor de la parròquia, Parròquia de Montserrat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.