El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. Emissió del programa del mes de juny de 2020

El dissabte, dia 13 de juny, hi va haver l’emissió del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies” a Ràdio Ona, al 107.4 de la FM.

Va ser conduït per l’Assumpta Arimany, i va comptar amb la col·laboració de mossèn Jean Claude i de Joan Homs com és habitual. En aquesta ocasió, el programa va comptar amb la presència, com a convidada especial, de la restauradora Anna Viñas, que va explicar la restauració que s’ha fet al cambril de la Mare de Déu de Rocaprevera i de les característiques d’una obra noucentista com és el santuari.

Mossèn Jean Claude va informar de com serà l’activitat de culte a la fase 3 del desconfinament, que ja permetrà que a les misses hi hagi el 75% de l’aforament. A més, va anunciar que en aquesta nova fase, diumenge es reprendran les misses de les 10 del matí al santuari de Rocaprevera, seguint això sí, totes les mesures de seguretat i de distanciament. També va explicar que les comunions que no es van poder fer pel maig es faran els dies 5 i 12 de juliol a Sant Feliu i el dia 19 a Montserrat. Mossèn Jean Claude va informar sobre el nou telèfon de Càritas interparroquial i va animar a participar de les col·lectes per Càritas del diumenge de Corpus i de la campanya Càritas Torelló truca a la porta.

A més, Joan Homs va fer una reflexió sobre el sentit de Corpus i el compromís de caritat i solidaritat que hi va estretament lligat.

Aquest és l’enllaç del programa, actiu fins la setmana que ve: http://www.radioona.com/radio-a-la-carta/ seleccionant el programa “Una hora per a tot”.

El pròxim programa s’emetrà el dissabte, dia 11 de juliol.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ràdio i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.