La reunió de la Comissió parroquial per al Santuari de Rocaprevera del 6 de novembre de 2018

El dimarts, dia 6 de novembre es va reunir la Comissió parroquial per al Santuari de Rocaprevera.

La reunió, avui molt ràpida i breu, va ser convocada expressament per a decidir finalment sobre les obres a fer amb la subvenció d’aquest any. Ja tenim el topogràfic fet de tota la plaça i això ens permet anar preveient coses d’ordenació de la plaça. Així es farà una protecció de la zona infantil perquè els cotxes no hi puguin accedir; es farà amb arbres plantats de nou i uns sistemes especials. I arranjarem els llocs d’aparcament de la pujada al Puig de les Tres Creus per acabar de dignificar-ho.

Després d’això, i d’algunes petites gestions, ens pronunciem favorablement sobre la petició que de moment ha arribat verbalment per a cedir la creu d’estil Pericas del santuari per a una exposició a Vic. De totes maneres ens faran la petició per escrit per veure’n els termes.

I ens mirem tots els espais per anar reordenant les coses del magatzem i de la secretaria.

La pròxima reunió de la Comissió serà de conjunt amb els pabordes el dia 4 de desembre a les 9 del vespre a la sala de reunions del santuari.

Aquesta entrada s'ha publicat en Rocaprevera i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.